Onlinekurset med Alberto Villoldo
ALT med danske undertekster.

 

Oplev energimedicinen for ingeniørerne i den hellige verden på denne rejse til shamanernes hemmeligheder.

Information kan hjælpe os med at finde ud af, hvorfor vi er syge, og hvilke sygdomme vi lider af.
Men sand visdom er at forstå, hvordan vi bliver helbredt.

Onlinekurset starter den 17.01.2022! Kun:

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

​Du lærer følgende på dette kursus:

Sådan finder du dit lysende energifelt og renser det.

Sådan udvikler du din bevidsthed uden for tid og rum.

Sådan gør du dine drømme om dit liv, dit helbred og verden til virkelighed.

Denne specielle pris gælder kun indtil 16.01.2022!

Engangs tilbud:

€199 i stedet for €499


... og få ubegrænset adgang!
Du kan endda betale i rater - 4 x 50 €

Viden og visdom

Find sand visdom. Information er at vide, at vand er H2O. For shamanerne er det derimod visdom, der tæller, såsom at forstå hvordan vi kan få det til at regne.​

Nyt perspektiv

I den vestlige videnskab betragter vi alt gennem mikroskopet. Men hvad nu hvis vi kigger gennem den forkerte ende af mikroskopet? Hvad nu hvis vi går glip af helheden?​

Holistisk udsigt

Vores helbred er et biprodukt af vores livsstil: vores forhold til naturen, vores kost, spiritualitet, tilgivelse og vores overbevisninger.

Brug dette tilbud og tilmeld dig kun

€199
i stedet for
€499


… og få ubegrænset adgang!
Du kan endda betale i rater – 4 x 50 €

“Shamanerne mener, at denne verden kun eksisterer, fordi vi har drømt os til den.”

Alberto Villoldo

Den hellige verdens ingeniører

For 50.000 år siden begyndte shamanerne at forske i helbredelse. I løbet af mange årtusinder har de samlet mere visdom og forstået mere om vores verden og om medicin, end moderne videnskab gør.

Shamanerne anerkender det lysende energifelt, som omgiver de mennesker, de møder. Det indeholder vigtig information, vores livs software.

I dette energifelt kan vi læse, hvordan vi lever, hvordan vi kan blive helbredt, om de sygdomme vi lider af, og hvad der kan forårsage vores død.

Shamanerne har fundet metoden og har udviklet teknikker til at rense det lysende energifelt og således ændre et menneskes livsforløb.

10 lektioner, der vil forandre dit liv

Alle videolektioner i dette kursus er med danske undertekster og er tilgængelige i deres oprindelige engelske versioner.

Shamanismens historie

Denne lektion omhandler shamanismens fire elementære skabelseskræfter, og hvordan vi kan give slip på frygten for at dø.

De lysende energifelter

I denne lektion beskæftiger vi os med de lysende energifelter. Dette felt kan enten holde dig sund eller gøre dig syg. Du vil også lære, hvordan du kan rense dit energifelt for at bevare et sundt liv.

Sjælens vigtighed

I denne lektion vil vi få viden om forbindelsen mellem det lysende energifelt og hjernen samt om sjælens placering. Opdag, hvordan du kan passe på sjælen for at sikre dig, at forbindelsen til hjernen ikke bliver afbrudt.

Chakraerne i shamanismen

Her vil vi udforske kroppens energisystem og chakraernes betydning. Du vil erhverve viden om, hvordan du kan rense blokeringer både i dine egne chakraer og hos mennesker omkring dig.

Energimedicin

Den allervigtigste teknik i energimedicin kaldes for illuminationsprocessen. Denne teknik fjerner ondsindede energier fra det lysende energifelt og erstatter dem med lys.

Hvad tynger dig?

Du vil blive klar over, at ikke al energi, som du opfatter, tilhører dig, og lære hvordan du kan befri dig selv for negative energier og fjerne dem fra dig.

Dine fem beskyttelsesbånd

I denne lektion vil du lære at anvende beskyttelsesritualer for at beskytte dig mod negativ energi ved at væve forskellige beskyttelsesbånd ind i dit lysende energifelt.

Shamanens pagt

Få forbindelse til verdens sjæl. Brug den til at opdage din kraft til at helbrede. Kommunikér med arvelinjen af Jordens beskyttere, og tag ansvar for din eksistens på Jorden.

Efterlivet

Få viden om shamanens rejser ind i efterlivet, og opdag, at kroppens fysiske død ikke er slutningen på det spirituelle liv. Døden er ganske enkelt indgangen til en anden verden, som vi altid har stammet fra.

Sådan hjælper du en døende

Den sidste lektion giver dig viden om shamanernes overbevisning om, at fødsel og død er af lige stor vigtighed. Rekapitulering, tilgivelse og tilladelse til at dø er de tre hovedtemaer i denne lektion.

Der venter dig også bonusgaver!

Udover indholdet og materialerne til dette kursus vil du også få adgang til mange bonustilbud såsom dokumentarer om Inkaernes forudsigelser samt meget mere!

Denne specielle pris gælder kun indtil 16.01.2022!

Engangs tilbud:

€199 i stedet for €499


... og få ubegrænset adgang!
Du kan endda betale i rater - 4 x 50 €

Onlinekurset starter den 17.01.2022! Kun:

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Sikre din plads i dette kursus nu og kom til
din unikke fulde pakke:

Content

Value

Included

Online kursus Alberto Villoldos onlinekursus i 10 lektioner, med danske undertekster!
€499
Lydfiler Alle lektioner kan downloades som lydfiler. Du kan indlæse dem på din smartphone og lytte til dem mens du er på farten!
€59
Arbejdsbog Du kan også downloade PDF-fil, der guider dig gennem indholdet af hele kurset. Du kan læse lektionerne igen og uddybe din forståelse, uanset hvor du er.
€37
Live group coaching sessioner: Kursusprogrammet inkluderer 2 live onlineopkald med en Master Teacher ved Albertos ”Four Winds Faculty”, hvor dine spørgsmål, du har om kurset, vil blive besvaret.
€100
Bonus - Kom ind i den kosmiske strøm - Alberto Villoldo
€39
Bonus - Fusion med din uendelige natur - Alberto Villoldo
€39
Bonus - Dokumentation: Inka-profetierne fra slutningen af tid
€39
Bonus - Belysning af chakraerne
€37
Bonus - At nå flowstater ved at tappe ind i kvantefeltet - Joe Dispenza
€25
Bonus - De 6 søjler i det helbredende selv - Interview mellem Tracy Reid og Deepak Chopra
€25
Total Værdio
899€
Vores almindelige pris
499€
Speciel pris
199€

Brug dette tilbud og tilmeld dig kun

€199
i stedet for
€499


… og få ubegrænset adgang!
Du kan endda betale i rater – 4 x 50 €

Vi begynder sammen på kurset den 17.01.2022!

For at få mest ud af kurset er det essentielt at have følgeskab og at blive guidet. Derfor påbegynder og slutter vi denne rejse sammen som gruppe. Når du har logget ind på kurset, kan du med det samme se den første lektion d. 17.01.2022. Herefter vil lektionerne blive præsenteret en efter en for at give deltagerne mulighed for at tage på denne vidunderlige rejse i udvikling og viden sammen!

14-dages tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage!

Stadig ikke helt sikker på om kurset er noget for dig? Ikke noget problem – prøv det. Afprøv kurset nu uden risiko med vores 14-dages tilfredshedsgaranti! Hvis du af en hvilken som helst grund ikke er tilfreds med kurset, vil du modtage refusion af beløbet indenfor 14 dage – uden forklaring og uden spørgsmål!

Lavvande i økonomien? Betal i rater

Få adgang til online-kurset nu, og betal i fire små rater!

Penge skal ikke skille os ad

Er du lige nu i en svær økonomisk situation og har ikke råd til online-kurset? Send os en e-mail på denmark@younity.one med en beskrivelse af din situation. Vi vil arbejde hårdt for at gøre kurset tilgængeligt også for dig.

 Alberto Villoldo

Før Alberto Villoldo begav sig ud på sine mange rejser, forskede han i menneskets hjerne ved The University of San Francisco. Han forskede i sindets, hjernens og kroppens sundhed, samt i hvordan sygdom opstår. Det stod klart, hvordan psykosomatisk sygdom kan opstå, men hvordan kan kroppen, sindet og ånden blive helbredt?

Disse overvejelser førte ham til alternative betragtninger og til et syn på tid og rum, som adskilte sig fra vores eget vestlige syn. Herefter begyndte han at forske i kulturelle forskelle i opfattelsen af tid og rum.

Han besluttede sig for at forlade sit laboratorium, pakke sine kufferter og rejse til Amazonjunglen. I løbet af sine rejser mødte han mange shamaner i Amazonas og Andes, i Afrika, Indonesien og i Brasilien.

Han mødte mennesker, der kan heale kroppen og bevare sundheden med åndens kraft og ved hjælp af urtemedicin.

Han lærte meget af dem; i første omgang som antropolog og siden som elev hos shamanerne.